Forsåker

2016 Jun 21

Forsåker deltar i Gothenburg Green World 2016

Forsaker_GGW_BILDVar med och upplev Gothenburg Green World 2016! Den 2 juli hålls invigningen och i Mölndal kommer vi att fira trädgårdsåret med olika typer av evenemang, utställningar och publika konstinstallationer i stadsmiljön. Du som besökare kommer att få ta del av hur Mölndal arbetar med hållbar stadsutveckling ur ett grönt perspektiv där Forsåker är en destination i evenemanget.
Läs mer
2016 Jun 15

Tack för din feedback!

bild23 I maj 2016 startade vi vårt dialogarbete Feedback Forsåker. Vi har under våren anordnat Forsåkerträffar och haft öppet hus i vår projektlokal som fått namnet Forsåker Workspace. Våra evenemang har varit välbesökta och vi har fått in flera bra idéer och tankar, vilket vi uppskattar! Självklart tar vi med alla era synpunkter i vårt arbete framåt, för vi vill likt er, att Forsåker ska bli en attraktiv stadsdel som knyter samman Mölndals stadskärna.
Läs mer
2016 May 18

Forsåker nu och då

Brev8_4 Alla människor bär på minnen från saker vi sett, hört eller upplevt. Men har du tänkt på att även platser har sin egen historia att berätta? I ett antal inlägg framöver kommer vi att ta med dig på en historisk resa via några av de byggnader som kommer bevaras i Forsåker.
Läs mer
2016 May 03

Grönt ljus för Forsåkers detaljplan

cgs9lsf5uwbnvrrxp9ns Kommunstyrelsen i Mölndal tog i onsdags kväll det formella beslutet att påbörja arbetet med en första detaljplan för Forsåkerområdet. Formellt samråd kring detaljplanen kommer hållas i början av nästa år.
Läs mer
2016 Apr 27

Hallå där...

I vår serie "Hallå där" får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa när våra duktiga affärsutvecklare Johanna Hedenskog och Sarah Pennycook svarar på frågor kring den nya stadsdelen.
Läs mer
SIDA 5 AV 10 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>