Forsåker

2016 Oct 25
Läs mer
2016 Oct 10

Möt vår nya VD

© Emmy Jonsson Från den 1 oktober är Bjarne Fjellanger ny VD för MölnDala Fastighets AB som leder byggkonsortiet Forsåker.
Läs mer
2016 Aug 23

Möt oss på Kulturnatt i Kvarnbyn

kulturnatt Vi på Forsåker tycker det är viktigt att stötta evenemang och initiativ som utvecklar hela Mölndal. Under våren har vi därför varit aktiva på exempelvis Hållbarhetsveckan, Kvarnbydagen och PelleKan.   Nästa tillfälle då vi ger oss ut på gator och torg är på Kulturnatt i Kvarnbyn 2 september. Denna kväll bjuds vi på musik, konst, mat och dryck i en inspirerande miljö. Och du har återigen möjlighet att ställa frågor om Forsåker och ge din feedback. Hoppas att vi ses!
Läs mer
2016 Aug 15

Hallå där...

Annika I vår serie ”Hallå där” får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa vad Annika Rohdin Reumert, marknadsansvarig på Wallenstam Göteborg, tänker kring den nya stadsdelen.
Läs mer
2016 Aug 08

Forsåker nu och då

Brev8_4 Alla människor bär på minnen från saker vi sett, hört eller upplevt. Men har du tänkt på att även platser har sin egen historia att berätta? I ett antal inlägg framöver kommer vi att ta med dig på en historisk resa via några av de byggnader som kommer bevaras i Forsåker.
Läs mer
SIDA 5 AV 11 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>