Forsåker

2016 Aug 08

Forsåker nu och då

Brev8_4 Alla människor bär på minnen från saker vi sett, hört eller upplevt. Men har du tänkt på att även platser har sin egen historia att berätta? I ett antal inlägg framöver kommer vi att ta med dig på en historisk resa via några av de byggnader som kommer bevaras i Forsåker.
Läs mer
2016 Jul 01

Ha en skön sommar!

sommar Vi i Forsåker vill önska dig en skön sommar med mycket sol och svalkande bad. Nu tar vi i projektet semester, men till hösten tar vi nya tag och fortsätter arbetet med full kraft. Må så gott och njut av ledigheten!
Läs mer
2016 Jun 28

Promenadstig med historisk tillbakablick

historiaDu har väl inte missat vår fina promenadstig? Slingan sträcker sig från södra infarten i Forsåker, genom Äppelparken, ända upp till Forsebron och bjuder på en historisk tillbakablick. Vill du gå längre så har Mölndals stad ordnat en vandring som fått namnet Promenaden.
Läs mer
2016 Jun 21

Forsåker deltar i Gothenburg Green World 2016

Forsaker_GGW_BILDVar med och upplev Gothenburg Green World 2016! Den 2 juli hålls invigningen och i Mölndal kommer vi att fira trädgårdsåret med olika typer av evenemang, utställningar och publika konstinstallationer i stadsmiljön. Du som besökare kommer att få ta del av hur Mölndal arbetar med hållbar stadsutveckling ur ett grönt perspektiv där Forsåker är en destination i evenemanget.
Läs mer
2016 Jun 15

Tack för din feedback!

bild23 I maj 2016 startade vi vårt dialogarbete Feedback Forsåker. Vi har under våren anordnat Forsåkerträffar och haft öppet hus i vår projektlokal som fått namnet Forsåker Workspace. Våra evenemang har varit välbesökta och vi har fått in flera bra idéer och tankar, vilket vi uppskattar! Självklart tar vi med alla era synpunkter i vårt arbete framåt, för vi vill likt er, att Forsåker ska bli en attraktiv stadsdel som knyter samman Mölndals stadskärna.
Läs mer
SIDA 5 AV 11 << Första << ... 3 4 5 6 7 ... >> Sista >>