Forsåker

2017 Mar 20

Vill du jobba hos oss som projektutvecklare?

Vi på Forsåker står inför många utmaningar och möjligheter. Därför behöver vi nu ytterligare två drivna projektutvecklare. Så, vill du jobba med oss? Läs mer och sök här
Läs mer
2017 Mar 06

Hallå där...

  thomas_karlsson_700px I vår serie "Hallå där" får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa om Thomas Karlsson, vattenteknisk konsult för Forsåker.
Läs mer
2017 Feb 21

Forsåker Nu och då

forsaker_2 I vår följetong Nu och Då tar vi dig med på en historisk resa och berättar om något från områdets mest karaktäristiska drag som kommer att bevaras och tas om hand i det nya Forsåker som nu växer fram.
Läs mer
2017 Feb 06

Välbesökt Öppet hus

forsa%cc%8aker_kontrast_forsvatten_kontrast Vårens Öppna hus var till vår stora glädje väldigt välbesökt med ca 200 personer som besökte oss över dagarna tre. Vi började på torsdagen med att Sarah höll en uppskattad presentation på Lilla Götafors längst med forsen i Kvarnbyn. På fredagen öppnade vi upp vår lokal Workspace bredvid ingången till området och på lördag var det dags för rundvandringar. Vi hade planerat två stycken av dessa men på grund av det stora intresset så körde vi på med flera efterföljande vandringar. Det blev totalt sex stycken. Stort tack till alla som kom! Vi hoppas att vi ses nästa gång igen som blir i oktober.
Läs mer
2017 Jan 30
Läs mer
SIDA 4 AV 12 << Första << ... 2 3 4 5 6 ... >> Sista >>