Forsåker

2016 Aug 23

Möt oss på Kulturnatt i Kvarnbyn

kulturnatt Vi på Forsåker tycker det är viktigt att stötta evenemang och initiativ som utvecklar hela Mölndal. Under våren har vi därför varit aktiva på exempelvis Hållbarhetsveckan, Kvarnbydagen och PelleKan.   Nästa tillfälle då vi ger oss ut på gator och torg är på Kulturnatt i Kvarnbyn 2 september. Denna kväll bjuds vi på musik, konst, mat och dryck i en inspirerande miljö. Och du har återigen möjlighet att ställa frågor om Forsåker och ge din feedback. Hoppas att vi ses!
Läs mer
2016 Aug 15

Hallå där...

Annika I vår serie ”Hallå där” får du lära känna oss som arbetar med projektet Forsåker lite bättre! Här kan du läsa vad Annika Rohdin Reumert, marknadsansvarig på Wallenstam Göteborg, tänker kring den nya stadsdelen.
Läs mer
2016 Aug 08

Forsåker nu och då

Brev8_4 Alla människor bär på minnen från saker vi sett, hört eller upplevt. Men har du tänkt på att även platser har sin egen historia att berätta? I ett antal inlägg framöver kommer vi att ta med dig på en historisk resa via några av de byggnader som kommer bevaras i Forsåker.
Läs mer
2016 Jul 01

Ha en skön sommar!

sommar Vi i Forsåker vill önska dig en skön sommar med mycket sol och svalkande bad. Nu tar vi i projektet semester, men till hösten tar vi nya tag och fortsätter arbetet med full kraft. Må så gott och njut av ledigheten!
Läs mer
2016 Jun 28

Promenadstig med historisk tillbakablick

historiaDu har väl inte missat vår fina promenadstig? Slingan sträcker sig från södra infarten i Forsåker, genom Äppelparken, ända upp till Forsebron och bjuder på en historisk tillbakablick. Vill du gå längre så har Mölndals stad ordnat en vandring som fått namnet Promenaden.
Läs mer
SIDA 4 AV 10 << Första << ... 2 3 4 5 6 ... >> Sista >>