Forsåker

2015 Sep 08

Välkommen till Forsåker Byggnad 14

  .150907 Byggnad14 Nu har du chansen att besöka Forsåker Byggnad 14! Det gamla Pannhuset ska omvandlas till en nya arena för konst- och kultur och invigs med två utställningar; Nothing dissolve(s) to och Spår av ansikten. Utställningarna är en del av Göteborgs Internationella Konstbiennals satellitprogram GIBCA Extended och pågår mellan den 19 september - 25 oktober.
Läs mer
2015 Sep 08

Uppskattad graffittikonst på Forsåkers byggplank

150907 Graffitiplank Ett byggplank är ofta ett tråkigt inslag runt byggområden, men inte i Forsåker. Där har graffitikonstnärerna Alexander Arlbrandt och Joakim Westerlund satt färg på en 45 meter lång vägg längs Kvarnbygatan, inspirerat av Forsåkers industrihistoria och de klassiska Coloritfärgerna. 
Läs mer
2015 Aug 25

Reklamkampanj skapad i Forsåker

Bild3 I somras lanserade varumärket Didriksons en ny kollektion av regnkläder. Kampanjen utspelar sig i Forsåker och områdets karaktäristiska industrimiljöer syns i reklamfilmen.
Läs mer
2015 Aug 20

Ny konst- och kulturarena i Forsåker

Mats Forsåker Byggnad 14 Det tidigare gamla Pannhuset på området Forsåker är på väg att omvandlas till en arena för samtida konst och kultur under namnet Forsåker Byggnad 14. Den nya konsthallen invigs den 19 september med två utställningar som ingår i Göteborgs Internationella Konstbiennals satellitprogram GIBCA Extended.
Läs mer
2015 Mar 26

Första bilderna på Forsåker publicerade

struktur

Planerna för att etablera den nya stadsdelen Forsåker i Mölndal fortsätter i oförminskad takt. I samband med samrådsmöte och presenterad strukturplan har också de första bilderna publicerats. Bilderna avslöjar att Mölndalsån har en central roll i gestaltningen och att både bostäder och arbetsplatser får mycket nära till allmänna kommunikationer och Götalandsbanan.

Läs mer
SIDA 10 AV 12 << Första << ... 8 9 10 11 12 >> Sista >>