Forsåker

2017 Nov 14

Vi gillar när andra gillar oss...

När Sverige Bygger listade Sveriges hetaste byggprojekt tidigare i år hamnade Forsåker högst upp på prispallen. Det är vi så klart väldigt stolta över. Läs mer om detta här i GP.
Läs mer
2017 Oct 18

Drive-in-bio på Forsåker!

Det är med stolthet vi på Forsåker bjuder in till drive-in-bio på området, tillsammans med Film i Väst den 28 oktober kl. 17:00 – 20:30. Filmen som visas är den prisbelönta dramakomedin En man som heter Ove, med Rolf Lassgård i huvudrollen. Dessutom kommer vi att värma upp med vår egen kortfilm om den kommande stadsdelen. På plats kommer det att finnas varmkorv, Festis, muffins, popcorn och inte minst Ahlgrens bilar till salu! Drive-in-bion är helt gratis men det är först till kvarn som gäller. Vi har plats för 180 bilar, så kom i god tid, ta det lugnt och visa hänsyn till dina medtrafikanter. Här kan du läsa mer om evenemanget   dd8e1032-8421-440f-aa5f-63e922837df7.
Läs mer
2017 Oct 05
Läs mer
2017 Sep 20

Nya härliga kollegor

Nu har vi förstärkt vår organisation. Med våra nya projektutvecklare Annelie Bjerkne Gerdin och Evelina Sandström ser vi fram emot att fortsätta arbetet med detaljplanen och utvecklingen av Forsåker. © Emmy Jonsson Från vänster: Evelina Sandström och Annelie Bjerkne Gerdin Foto: Emmy Jonsson Projektutvecklare Annelie Bjerkne Gerdin har en gedigen erfarenhet från både kommersiella aktörer och offentliga uppdrag. Hon har bl a arbetat som samhällsstrateg för Skövde kommun med fokus på just stadsutveckling, bostäder och handel. – Jag kom i kontakt med Forsåker i samband med mitt tidigare uppdrag som konsult på varumärkesbyrån Invinn och blev redan från början mycket intresserad av projektet, säger Annelie. – I mina tidigare uppdrag har samverkan och platsutveckling gått som en röd tråd. Det blir min uppgift även här och att tillsammans med konsortiet ta vara på de uppenbara fördelar som Forsåker har med sin industrihistoria och den unika forsen som flödar genom området. Vi har alla möjligheter att skapa en stadsdel och destination som är attraktiv för invånare och besökare i både Mölndal och Göteborgsregionen. Evelina Sandström är också ny projektutvecklare i Forsåker. Efter studier på Chalmers har Evelina under sju år arbetat med stadsutveckling i Kungälvs kommun i egenskap av exploateringsingenjör och projektledare. – Från min tid i Kungälv har jag med mig mycket erfarenheter av plan- och exploateringsprocessen samt projektledning. Bland annat som kommunens projektledare för den nya stadsdelen Kongahälla som nu växer fram med minst 900 nya lägenheter, handel och verksamheter. – Jag tror att jag kommer ha god nytta av mina erfarenheter från kommunala processer och samverkan i arbetet med att föra utvecklingen av Forsåker framåt på bästa sätt. Det är viktigt att ha en förståelse för samtliga parter som bidrar och samverkar vid utvecklingen av en ny stadsdel, konstaterar Evelina Sandström.
Läs mer
2017 Aug 28

Filmvisning på Kulturnatt

forsa%cc%8aker_vepa_utsida_1500x2100_k1 Den 1 september är vi med på Kulturnatt i Kvarnbyn. Kom förbi vårt bio-tält så bjuder vi på filmvisning, popcorn och färska visionsbilder från Mölndals nya stadsdel, Forsåker.
Läs mer
SIDA 1 AV 11 << Första 1 2 3 4 5 ... >> Sista >>